Missie / Visie / Doel

Missie
Stichting BOZ wil op toegankelijke wijze het bewegingsplezier onder ouderen en chronisch zieken ondersteunen door de inzet van nieuwe media-instrumenten.

Visie
Stichting BOZ is ervan overtuigd dat beelden en geluiden essentieel zijn in het ervaren van plezier tijdens het uitvoeren van bewegingsoefeningen. De positieve sensorische prikkels verlichten de bewegingsinspanning, stimuleren de hersenen en ondersteunen de motivatie om zelfstandig door te gaan met de training. De DiFiets neemt ouderen en chronisch zieken mee terug naar hun ‘roots’ met een fietstocht door een voor hen bekende omgeving.

Doel
Het doel van Stichting BOZ is om nieuwe media-gerichte instrumenten te ontwikkelen en te promoten die het bewegen onder ouderen en chronisch zieken plezieriger maken.