Stichting Bewegingsplezier is genomineerd binnen de categorie Landelijke vrijwilligersproject van het jaar 2014.

Rijden voor Elkaar.

Stichting BOZ staat voor Bewegingsplezier voor Ouderen en chronisch Zieken. We willen graag dat iedereen daaraan mee kan werken. Daarom is Stichting BOZ bezig met een project om meer persoonsgerichte fietsvideo’s te kunnen maken. Het accent van dit project ligt in het Gooi. Een groot deel van het fietsroutenetwerk rond de gemeenten Laren, Blaricum en Huizen zal worden gefilmd.

Aan deze praktijktest werken een fysiotherapiepraktijk, een buurthuis, een centrum voor dagopvang, een verpleeghuis en een ziekenhuis mee. Een groot project, dat mede mogelijk wordt gemaakt door bijdragen van de fondsen NutsOhra, het Agis Zorginnovatiefonds en het LVC Vaillant Fonds.

One Response so far.

1. Meint Dekker schreef:

Geachte mevrouw, mijnheer,

Het project fietsvideo’s lijkt ons als stichting heel leuk.
    Wij zijn gevestigd in de gemeente Midden-Groningen.
    Kunt u ons meer informatie toesturen?
    Bij voorbaat onze dank.