• Nationale Geriatriedag

Donderdag 13 februari werd door Congress Care een landelijke geriatriedag georganiseerd in een evenementenlocatie in Den Bosch. Op deze dag kon Stichting BOZ uiteraard niet ontbreken.

Een vroege, maar vruchtbare dag. Opnieuw hebben vele geïnteresseerden meer informatie ontvangen over Stichting BOZ en de DiFiets. Stichting BOZ heeft niet alleen met een stand haarzelf zichtbaar gemaakt tijdens dit evenement.

In samenwerking met geriatriefysiotherapeut Ron Valk (Hilverzorg) heeft Stichting BOZ een uur durende workshop gegeven over ondere beweging in de zorg, de DiFiets, de resultaten ervan en zijn ervaringen van gebruikers gedeeld.

Een mooie dag waar vele verhalen en ideeën met elkaar werden gewisseld.

Wilt u meer informatie ontvangen over Stichting BOZ? Meldt u dan aan voor de nieuwsbrief of stuur een e-mail naar: info@stichting-boz.nl