Stichting Bewegingsplezier is genomineerd binnen de categorie Landelijke vrijwilligersproject van het jaar 2014.

Contact

Stichting BOZ is trots op haar bezoekadres op het Landgoed Zonnestraal in Hilversum. Een zorgresort met uiteenlopende organisaties. Ontspanning en recreatie gaan daarbij hand in hand met deskundigheid en vernieuwing. In de rijke historie van het landgoed werd steeds de verbinding gezocht tussen de kracht van natuurlijke hulpbronnen in de omgeving en het stimuleren van primaire levensfuncties. Stichting BOZ voelt zich hier sterk mee verwant en ziet het als een eer deze opdracht in deze omgeving op vernieuwende wijze te mogen voortzetten.

Bezoekadres:
Landgoed Zonnestraal
Loosdrechtse Bos 9
1213 RH Hilversum

Postadres:
Merelstraat 46
1223 NV Hilversum

E-mailadres:
info@stichting-boz.nl

Telefoonnummer:
06-19919400

Per auto (vanaf A27)

Bij het verlaten van de snelweg bij de verkeerslichten linksaf richting Loosdrecht. Bij de rotonde gaat u rechtdoor de Diependaalselaan op. Deze weg blijft u volgen. Bij de eerst volgende rotonde neemt u de derde afslag richting Loosdrecht. Na de verkeerslichten slaat u linksaf richting Zonnestraal. Op het landgoed is het de eerste geasfalteerde weg rechts en direct weer links naar nummer 9 verpleeghuis “Zonnehoeve”.

Per auto (Vanaf A2)

Bij het verlaten houdt u de borden Hilversum aan, de weg waarop u zich bevindt is de N201. Deze weg blijft u volgen tot u Hilversum binnenrijdt. Bij de eerste rotonde gaat u rechtdoor richting Utrecht. Bij de eerstvolgende rotonde neemt u de eerste afslag richting Loosdrecht. Na de verkeerslichten slaat u linksaf richting Zonnestraal. Op het landgoed is het de eerste geasfalteerde weg rechts en direct weer links naar nummer 9 verpleeghuis ‘Zonnehoeve’.

Per Openbaar Vervoer:

Wanneer u per Openbaar Vervoer richting Zonnehoeve wilt afreizen kunt u vanaf Hilversum Station via buslijn 104 afreizen naar Landgoed Zonnestraal. Op het terrein is een bushalte waarbij u vanaf daar te voet richting nummer 9 verpleeghuis ‘Zonnehoeve’ kunt lopen.

3 Responses so far.

1. H. Remmers schreef:

geachte heer, mevrouw,
    Bestaat het concept Difiets nog elk welke kosten zijn met de aanschaf van het systeem gemoeid? Is dat inclusief beeldmateriaal van de omgeving? Mogelijk dat de Vrienden van het Elkerliek ziekenhuis in Helmond dit project voor de afd. fysiotherapie kunnen realiseren, vandaar de vraag. Hoor graag van u,

m.vr.gr.
    Hetty Remmers
    Vrienden van het Elkerliek

2. Wil Maassen, Zorgcentrum teamleider Rust in Roy, Stramproy schreef:

Wij hebben reeds enkele jaren een via Stichting BOZ aangeschafte digifiets in gebruik. Recentelijk hebben we de cdrom-lade vervangen vanwege een defect. Sindsdien start de programmatuur niet door en kunnne we het apparaat dus niet bedienen. Ziet u mogelijkheden om het systeem door te lichten? Graag hoor ik van u.

3. peter louter schreef:

geachte meneer/mevrouw,

Op u website lees ik dat u ook films produceert van de omgeving welke gebruikt kunnen worden voor de virtuele fiets tocht in de omgeving. Graag zou ik meer informatie willen over de mogelijkheden op het maken van deze virtuele tours en de daaraan verbonden kosten. alvast hartelijk dank voor u reactie