Contact

Stichting BOZ is trots op haar bezoekadres op het Landgoed Zonnestraal in Hilversum. Een zorgresort met uiteenlopende organisaties. Ontspanning en recreatie gaan daarbij hand in hand met deskundigheid en vernieuwing. In de rijke historie van het landgoed werd steeds de verbinding gezocht tussen de kracht van natuurlijke hulpbronnen in de omgeving en het stimuleren van primaire levensfuncties. Stichting BOZ voelt zich hier sterk mee verwant en ziet het als een eer deze opdracht in deze omgeving op vernieuwende wijze te mogen voortzetten.

Bezoekadres:
Landgoed Zonnestraal
Loosdrechtse Bos 9
1213 RH Hilversum

Postadres:
Merelstraat 46
1223 NV Hilversum

E-mailadres:
info@stichting-boz.nl

Telefoonnummer:
06-19919400

Per auto (vanaf A27)

Bij het verlaten van de snelweg bij de verkeerslichten linksaf richting Loosdrecht. Bij de rotonde gaat u rechtdoor de Diependaalselaan op. Deze weg blijft u volgen. Bij de eerst volgende rotonde neemt u de derde afslag richting Loosdrecht. Na de verkeerslichten slaat u linksaf richting Zonnestraal. Op het landgoed is het de eerste geasfalteerde weg rechts en direct weer links naar nummer 9 verpleeghuis “Zonnehoeve”.

Per auto (Vanaf A2)

Bij het verlaten houdt u de borden Hilversum aan, de weg waarop u zich bevindt is de N201. Deze weg blijft u volgen tot u Hilversum binnenrijdt. Bij de eerste rotonde gaat u rechtdoor richting Utrecht. Bij de eerstvolgende rotonde neemt u de eerste afslag richting Loosdrecht. Na de verkeerslichten slaat u linksaf richting Zonnestraal. Op het landgoed is het de eerste geasfalteerde weg rechts en direct weer links naar nummer 9 verpleeghuis ‘Zonnehoeve’.

Per Openbaar Vervoer:

Wanneer u per Openbaar Vervoer richting Zonnehoeve wilt afreizen kunt u vanaf Hilversum Station via buslijn 104 afreizen naar Landgoed Zonnestraal. Op het terrein is een bushalte waarbij u vanaf daar te voet richting nummer 9 verpleeghuis ‘Zonnehoeve’ kunt lopen.